dinsdag 7 februari 2012

Grote verandering

Gisteren zijn bij alle pups de ogen open gegaan. En gelijk zie je ook andere veranderingen. De snorharen beginnen zichtbaar te worden en nu gaan ze zich ook anders bewegen. Tot voor kort waren ze aan het buikschuiven en nu zie je dat het lopen een beetje begint te komen. het is alleen heel moeilijk op filmpje vast te leggen want het zijn maar een paar pasjes. Op het filmpje kan je ook leuk zien dat Suske, witte reutje,zich ook even krabbelt achter zijn oor.
De pups zijn nu twee weken oud, tot nu toe zijn ze beneden in de woonkamer gebleven. het hekwerk rondom de werpkist staat gewoon open. Tosca kan gewoon in en uit lopen, wat ze ook geregeld doet en Rajko komt zo nu en dan een kijkje nemen en dat vindt Tosca prima. We sluiten het hekwerk alleen af als we naar bed gaan of als we alle twee het huis uit zijn.
De pups zijn al iedere dag in de hand genomen en liggen al heerlijk op schoot te slapen als ze geknuffeld worden. Ook zijn er al enkele mensen die hier heel veel over de vloer komen en waar de honden helemaal aan gewend zijn langs geweest en natuurlijke allemaal puppy knuffelen. Tosca heeft er geen enkel probleem mee. Het is een moederhond om trots op te zijn

2 opmerkingen:

  1. Zo lief! Wat zijn de andere twee namen voor de pups geworden?
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hee ze zien er goed uit , dikke rolmopsen ze zullen denk ik later in de benen komen die dikzakjes en de vachten beginnen ook al lekker te groeien! straks komen de leukste weken....... worden het echte hondjes!

    BeantwoordenVerwijderen