donderdag 15 maart 2012

het relaas van vandaag

Hoi Allemaal,
Veel zon, en daar hebben ze van genoten. De pups zijn veel in de tuin geweest en rollebolden over elkaar. Yenthe en Benzo kunnen heel leuk met elkaar spelen totdat "baas"Woda zegt dat het genoeg is.
Ze krijgen nu 4 x per dag puppy-brokjes. P.. en p... heel veel en de keukenrollen zijn niet aan te slepen!
Woda is vanmiddag meegeweest naar het grote gebied waar eens een deel van Hoogkarspel zal verrijzen(als de economie meezit). Maar voor alsnog een eldorado voor de hondjes. Woda hobbelt lekker met je mee, kan hard rennen en luistert goed naar het fluitje en krijgt een snoepje als beloning wanneer hij naast je komt staan. Hij kwam trots met een grote tak(dunne tak!) van anderhalve meter naar mij toe sjouwen.(ik zal de banjer missen,straks). Tijdens het uitlaten van Woda, Rajko en Tosca hebben Yenthe en Benzo  kennis gemaakt met de cockerspaniel  Mazzel. Dat is de nieuwe asielhond van onze vrienden uit het dorp. Zij pasten hier even op de pups want Ellen is nog steeds aan de griep die hier nog erg heerst. De huisarts schat dat ze nog wel een paar dagen krakemikkig zal zijn. Dus bouillon, beschuit, witbrood,rijst, ondersteund door Immodium. Yenthe kleurt donkerder, met name haar oortjes. Benzo is het bijna gelukt de onderste keukenlade open te trekken. De staart van Yenthe vindt hij ook zeer aanlokkelijk. Yenthe is een lief waifie (westfries!) maar laat zich toch niet de kaas van haar brood eten.Tosca neemt steeds duidelijker afstand van haar kinderen, snauwt ze af als ze al te opdringerig worden. Heb Benzo en Yenthe nog even meegenomen op straat. Benzo gaf de buurjongen ongevraagd haar rechterpoot, wat een scheetje! Nou,lieve mensen, nog maar luttele dagen en jullie krijgen er een lief gezinslid bij, het zal hier rustig worden. Gek hoor!
Groetjes
(mede namens Ellen)
Herman

1 opmerking:

  1. Arme Ellen 'mist' nu de laatste dagen van de hondjes..wellicht zijn die vele piepoe's de weerstand iets teveel geworden!
    Het huis is zo goed als puppy-proof (voor zover je daarvan kan spreken zonder in een bos te gaan wonen natuurlijk). De kat kijkt al angstig naar de bench die heerlijk ingericht is met een mandje. Eens zien of die tak in het bos een voorbode is van een rode kater in de snater!

    BeantwoordenVerwijderen