zondag 23 februari 2014

23-02

De pups zijn alweer ruim 1 week oud en het gaat nog steeds perfect. Sinni (375-750) en Fino (334-674) hebben hun geboorte gewicht alweer verdubbeld. Zij zijn tot nu toe ook de meest fanatieke  pups. De drie bruine reutjes zijn lekker gegroeid  en zullen ws morgen hun gewicht verdubbeld hebben. Het piepen van de pups begint al aardig volume te krijgen en het leuke is dat Tos precies hoort wat het gepiep/gejank betekend want de ene keer komt ze sneller in actie dan de andere keer
Tosca wordt steeds vrijer begint buiten lekker te wandelen en loopt geregeld op en neer in de kamer om ergens een plekje te zoeken om te rusten. Sinds eergisteren nacht hoeft ze niet meer naar buiten. De hele week was het om 1 en 4 uur dat Tos zich meldde omdat ze naar buiten moest. Ik heb ook de hele week op het luchtbed beneden geslapen omdat Tos het nodig had. Ieder uur kreeg ik wel een lik over mijn neus of oor. Maar de laatste nacht meldde Tos zich niet meer en daarom vannacht voor het eerst weer heerlijk boven in mijn eigen bed geslapen en Tos vindt het nu geen probleem meer om alleen met haar pups te zijn.
Twee leuke filmpjes van het voeden. Fino was te laat voor de melkbar en probeert zich er tussen te knokken met een hoop lawaai. Dit doen alle pups maar ze waren nu allemaal mooi op tijd, behalve Fino.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten