woensdag 26 februari 2014

26-02

Alles gaat hier nog steeds naar wens de pups blijven goed op temperatuur zonder warmte matje en Tos doet het gewoon goed. Ze vloeit steeds minder en eet nog met smaak 6 maaltijden per dag. Ze oogt ook heel ontspannen, blaft alleen nog wat venijnig als de voordeurbel gaat maar als er een bekende even binnenkomt is Tos blij dat zij hem of haar ziet. Gisteravond heeft Tos weer voor het eerst uitgebreid op schoot liggen slapen.
De pups beginnen zich lekker te ontwikkelen. Tosca corrigeert ze nu al als ze te hardhandig aan de melkbar bezig zijn. Daarom vanmorgen de nageltjes van de voorpootjes van de pups geknipt zodat de scherpe puntjes er af zijn. Een aantal pups proberen nu ook al een beetje te lopen d.w.z. ze tillen hun buikje van de grond als ze vooruit willen komen en wat ook heel leuk is ze proberen zich zo nu en dan te krabben bij hun oortjes. Het zijn hele korte momenten en tot nu toe is het ons niet gelukt om dat op de film vast te leggen.

De drie bruine reutjes hebben een halsbandje om gekregen zodat we ze uit elkaar kunnen houden voor observatie. Dordo heeft een grijs halsbandje, Liro een oranje en Reno een licht blauwe.
De buurvrouw, die ook de vlaggetjes heeft gemaakt kwam ons gisteren verblijden met weer een leuk zelf gemaakt cadeautje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten