dinsdag 1 april 2014

Voor de eerste keer buitenshuis

Na de inenting van gisteren hebben we vandaag het eerste uitstapje georganiseerd. Met alle pups en Tosca zijn we bij Marry en Joop op visite geweest. Marry is onze leidster van de hondenschool " De Knollentuin" in Opperdoes. Bij Marry hebben wij altijd met onze honden getraind, nonverbale hondentraining gecombineerd met behendigheid, speuren, flyball en spelletjes. Zowel Rajko als Tosca hebben het daar altijd een feest gevonden. Over een maandje ga ik daar met Tosca weer trainen. Marry en Joop passen ook vaak op honden, Rajko en Tosca hebben daar ook geregeld gelogeerd tijdens onze vakanties als we naar het buitenland gingen. Marry en Joop hebben 4 honden en op dit moment ook 3 logee honden.








De pups kwamen daar binnen en liepen er rond alsof ze daar al jaren over de vloer kwamen. Het was grandioos hoe open ze waren. Werden ze door een van de honden gecorrigeerd dan gingen ze meteen op hun rug om daarna weer vrij en vrolijk door het leven te gaan.
Nadat we aan het eind van de middag weer thuis kwamen hebben ze lekker liggen slapen in de tuin in de grote mand. Ze waren gevloerd.
Wat zullen die vannacht lekker slapen
Toen we thuiskwamen lag er een enveloppe met een cadeautje van Edith (kennel de Lange Jaap, eigenaar dekreu Fonzie) 5 halsbanden en een lief kaartje voor de pups

Maar we hebben nog meer cadeaus gehad. Leuk speelgoed voor iedere pup een van Annet, Rebecca en Louise (Kennel Passion and Pride)
 We hebben voor iedere pup ondertussen een tas vol met eten en leuk speelgoed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten