zondag 30 maart 2014

6 weken oud

Wat gaat dat snel, wat is het leuk maar ook wel vermoeiend.
Sinds een week slaapt Tosca niet meer bij de pups. Tosca is wel gewoon in de kamer en heeft een kussen bij de pups (buiten de ren) maar het liefst slaapt ze nu toch onder de bank en buiten op de bank. Wel houdt Tosca zich nog bezig met het poetsen van de pups en ze komt meteen in actie als een van de pups een noodkreet uit. De communicatie tussen Tosca en haar pups is mooi om te zien, boos worden, afsnauwen en daarna jankend naar de pup toe gaan om te likken en zachtjes "te kletsen" tegen de pup. Ja het is mooi. En de pups behandelen haar met respect. als een van de pups haar rustig van voren benadert en even contact maakt met de neus is het goed en mag de pup lekker bij Tosca komen liggen.
Minder mooi is dat ze 's morgens al vroeg wakker zijn en met zijn allen beginnen te joelen, vervolgens van hun verblijf een grote puinhoop maken en daar pas mee stoppen als ze eten hebben gehad. Uitslapen is er niet meer bij, alleen hele vroege diensten draaien.
Maar als je ze daarna weer lief ziet slapen, ach dan smelt je.
 Luca
 Eli en Nola
Freek en Pippo
Maar omdat ze met z'n allen toch wel pittig actief zijn, wij niet meer rustig op ons terrasje bij de keuken konden zitten en het verfwerk van de deur toch wel beschadigd raakte hebben we de buitenren verplaatst naar het achter terras in de tuin. 
Dat is het leuke van een Lagotto, je moet in oplossingen denken.


Nog twee leuke foto's van gister in de namiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten