zaterdag 8 maart 2014

8 maart

Het wordt luidruchtig in huis. De pups kunnen al een beetje blaffen, of iets wat er op lijkt. Ook beginnen ze met elkaar te spelen

maar de meeste tijd gebruiken ze voor slapen en eten. Plassen en poepen doen ze zoveel mogelijk op de kranten.

Toch knap he van dat jonge spul. Tos is steeds actiever met de opvoeding, de kleintjes beginnen al aardig bewegelijk en opdringerig te worden. Ze hebben ook al duidelijk een eigen ik. Als Tosca ze dan corrigeert gaat dat eerst met gegrom en daarna met veel herrie gepaard. De pups gillen dan even, Tos jankt en likt de pup gelijk af. Overdag is het niet zo erg, hoort er bij, maar 'snachts als alles stil is, zijn ook wij meteen wakker. Toch is het niet nieuw voor ons. Het vorige nest ging precies zo en dat zijn gewoon hele leuke sociale pups geworden.
De groei zit er nog lekker in maar het wordt wel steeds moeilijker om ze te wegen. Ze blijven zelden stil zitten of stil liggen en dan is het soms gokken tussen het zwaarste en lichtste getal in.
Sinni en Fino hebben nu ook een halsbandje om en Tosca is gisteren voor het eerst weer mee geweest naar het bos. Je zag gewoon dat ze liep te genieten, even vrij zonder zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten