woensdag 26 maart 2014

Wat zijn ze toch leuk

We zijn er ook helemaal verliefd op.
Afgelopen dagen lekker buiten in de tuin gespeeld. Pippo, Nola en Freek zijn al intensief met een balletje bezig. Op deze foto lijkt het of de staartpunt Zijn ruggetje raakt maar dat is niet zo. Dit is ws gezichtsbedrog door de namiddag zon.
wie weet kunnen ze straks net zo goed Flyball doen als Tosca.
Wij zaten ook lekker in de namiddag zon en Herman had Nola op schoot.
 
Tosca hield de wacht op haar tuinbank waar we kussen op hadden gelegd.
Gisteren Tosca kort gemaakt want haar vacht zag er eigenlijk niet meer mooi uit na deze zwangerschap en bevalling. Morgen maak ik het af. Tos lag op een gegeven moment zo lekker dat ze heel diep in slaap viel en toen mochten wij de wacht houden bij de 5 schavuiten. 


De pups drinken haast niet meer bij Tosca. Maar Tos is wel zorgzaam en verzorgt ze wel. Het heeft even geduurd voordat de pups dat in de gaten hadden, geen melk maar wel spelen en verzorgen en lekker knuffelen. 


En poepen doen ze veelal keurig op de bak
Maar als we het de buitendeur openzetten en het hekwerk proberen ze allemaal naar buiten te rennen om daar hun behoefte te doen. Alleen redden ze het niet altijd, daar is de afstand dan net te groot voor.
Volgende week, 31 maart gaan ze naar de dierenarts voor hun eerste injectie en dan worden ze ook helemaal nagekeken. Op 3 april komt de chipper van de Raad van Beheer, chippen en het nest controleren. Daarna kunnen de stambomen worden aangevraagd.
Maar nu nog gewoon even genieten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten